El BRAM! sonor, un concert de cinema

Avui, després de la ressaca del concert, volem fer una mirada enrere del que ahir vam poder compartir membres i públic assistent.

Eren les 16:30h quan El Cor de la Nit i SOM·night arribaven a l’Auditori Miquel Pont de Castellar, hi havia molt moviment a assajar i coses a polir.

Després de molt treball i organització, i ara ja tots junts i amb pianista, vam poder repassar i fer proves de so en mans de l’Albert Surià, qui des del primer dia va entendre el nostre so com ningú (gràcies!!!). Es respiraven nervis, d’aquells que tens poc abans de fer quelcom que t’il·lusiona, però també serenitat i ganes de treballar per aconseguir els resultats desitjats.

Als camerinos hi havia calma alhora que pressa: canvis de vestuari,  una mica de maquillatge, corbates a punt, confeti per les petites… ànims i consells de la directora i el pianista… I A ESCENA.

A dalt vam gaudir, i esperem que des de platea també. Les Suites d’Alan Menken sonaven i totes elles venien precedides per les explicacions d’un Xavier Torras que va saber fer entendre la importància de la música al cinema i d’aquest compositor en particular.

I no volem acabar sense donar les gràcies al BRAM! per comptar i confiar en nosaltres.