Celebrem els 10 anys d’Espaiart

El passat dia 16 de juny, la Plaça del Mirador de Castellar del Vallès es va omplir de música per celebrar els 10 anys de l’escola de música, dansa i interpretació Espaiart. Una escola que ha format part de la nostra entiat des del seu naixement, treballant al nostre costat per ajudar a fer-nos créxier. Un projecte nascut d’un somni, d’un desig, i que treballa des del cor no només ensenyant als seus alumnes, sinó també aprenent i gaudint.

El concert, que va comptar amb la col·laboració especial d’Elena Gadel, hi van actuar la mateixa cantant, les Corals Musicorum i una representació de l’alumnat que va interpretar diferents peces. Aquest concert va acabar amb la intepretació de la cançó “Tu tens el present”, del musical Over the Moon.

Des de la nostra entitat, volem felicitar a Espaiart per aquest anys i agrair especialment a la Sònia, la seva directora la feina feta. Que puguem seguir caminant junts molts anys més!