Les Corals Musicorum som un grup de gent que comparteix una mateixa il·lusió, un mateix objectiu i una mateixa direcció. El que volem és aconseguir un nivell òptim d’interpretació amb rigor, amb la màxima professionalitat i amb un centre d’interès comú que és presentar el nostre repertori en estat pur encadenant cada nota de cada partitura fins aconseguir una única constel·lació musical, aquell punt on ens trobem, des d’aquell lloc on es connecta amb les emocions.

El nostre camí s’inicia amb cançons populars a una o dues veus, però, amb el temps, i després d’un treball important del domini de la partitura i la veu, ens hem anat centrant en el gènere del Teatre Musical i les bandes sonores, buscant així un espai que ens caracteritzi dins del món del cant coral. La nostra voluntat és aprofundir en el coneixement del gènere i anar teixint un repertori exclusiu que ens identifiqui com a grup. Comptem amb cançons, suites i medleys d’Annie, The Sound of Music (Sonrisas y Lágrimas), Abba, West Side Story, Chitty Chitty Bang Bang, Geperut de Notre Dame, Matilda, Over the Moon (Rent/Tick Tick Boom), Les Choristes (Los chicos del coro), Flor de nit, Sireneta, Frozen, Newsies, Oklahoma, entre d’altres. El nostre repertori també inclou peces d’artistes i grups contemporanis del pop rock tant català com internacional, com Els Pets, Lax’n’busto, Sau, U2, Lady Gaga, Coldplay o Adele.

Espectacles

 • Un dia amb Mary (2008)

  Compta amb les peces del disc que porta el mateix nom, on també s’inclou la Suite de Mary Poppins (a 6 veus), amb arranjaments de Xavier Torras i lletres David Pintó i Montse Gatell. Concert per a piano i cor.

 • Són al teu camí (2009)

  Basat en la banda sonora original de la pel·lícula Les Choristes, de Bruno Coulais. Arranjaments de Xavier Torras i lletres Montse Gatell. Concert per a orquestra de cambra i cor. Amb la presència d’un actor.

 • Hi havia una vegada... un passeig amb Alan Menken (2010)

  Concert monogràfic en forma de tribut a la figura del compositor. Format per diverses suites de cançons d’Alan Menken: Encantada, El Geperut de Notre Dame, La Sireneta, La Bella i la Bèstia, Aladdin, Newsies. Arranjaments de Xavier Torras i lletres de David Pintó i Montse Gatell. Acompanyament d’Orquest:art (orquestra simfònica contemporània d’Espaiart). Concert per a orquestra o piano i cor.

 • Miranda la princesa del mar. Un conte amb cançons (2011)

  Conte inèdit escrit per David Pintó amb la música de Richard Rodgers i d’Alan Menken que serveixen com a vehicle d’una història protagonitzada per Miranda. Una princesa encantada que no pot sortir del “MarBlau”, el castell on una bruixa malèfica la va tancar.  Concert per a cor, solistes i orquestra simfònica.

 • De Sol a Sol (2012)

  Espectacle acompanyat d’una Banda de Rock, que compta amb les suites d’Abba i High School Musical, rock català i internacional i cançons del musical Molt Soroll x Shakespeare. Arranjaments de Xavier Torras.

 • Conte de Nadal de Charles Dickens (2012)

  Conte cantat. Compta amb un narrador com a guia de l’espectacle. Està basada en la banda sonora de les pel·lícules musicals “Muppets Christmas Carol” i “A Chirstmas Carol”. Arranjaments de Xavier Torras i lletres de David Pintó, Montse Gatell i Xavier Torras.

 • Plouen cançons de Broadway (2013)

  Basat en els grans musicals de Broadway dels anys 40, com Nine, The Sound of Music (Sonrisas y Lágrimas), West Side Story, etc.  Arranjaments de Xavier Torras i lletres de David Pintó i Montse Gatell. Concert per a piano i cor.

 • De Romeu a Oklahoma (2014)

  Espectacle que fa un viatge des de les cançons més romàntiques fins al Far West. Arranjaments de Xavier Torras i lletres de David Pintó i Montse Gatell. Concert per a piano i cor.

 • Sóc feliç si canto! (2015)

  Concert de Nadal format per cançons de Teatre Musical, que tenen relació amb les festes nadalenques, i d’altres internacionals i tradicionals portades al terreny Musicorum. Concert per a piano i cor.

 • Del Somni a la Veu (2015)

  Espectacle de la formació SOM·night, per a cor i piano. Una proposta musical i escènica que vol ser un resum emocional del que significa cantar en una mateixa formació durant més de 10 anys.

 • Somnis Somiats (2015)

  Espectacle creat per celebrar el dia de dels drets dels infants amb l’Associació In Via. El repertori està format per cançons amb missatges i continguts que parlen d’emocions i esperança i que ens transporten, poc a poc, al món sonor del teatre musical i la banda sonora. Concert per a cor i piano.

 • Som d’Òscar (2015)

  Per gaudir d’algunes de les caçons més conegudes del panorama cinematogràfic. Un concert de bandes sonores per a cor i piano, on les corals estan acompanyades per una ballarina i dues actrius que presenten la gala. Centra el repertori en un programa de bandes sonores que han estat nominades o guanyadores d’un Premi Òscar.

 • Un Polsim de Nadal (2016)

  Un concert que vol recollir aquests colors que ens presenta el Nadal amb cançons familiars, properes, emotives i de gran contingut festiu. peces de compositors com Alan Menken, John Williams, John Lennon… Concert per a cor i piano.

 • Love Musicals (2016)

  Quatre grans Suites amb arranjaments de Xavier Torras i Adrà Aguilera, dirigides per Sònia Gatell, són la carta de presentació de LOVE MUSICALS! Newsies, d’Alan Menken; Rei Lleó, d’Elton John; Els Miserables, de Schonberg i Mamma Mia, d’Anderson i Ulaveus són la proposta d’aquest concert per a cor i piano.

 • Històries a l’aire (2017)

  Concert creat per a la Mostra de cinema BRAM! de Castellar del Vallès, que té com a fil conductor el personatge de Matilda que amb la seva narració, ens porta a peces musicals com Annie, Newsies i Mary Poppins. Interpretació a càrrec d’El Cor de la Nit, SOM·night i Musicorum. Concert per a cor i piano.

 • Salta al buit (2017)

  Espectacle de la formació SOM·night. Concert per a cor i piano amb música pop/rock (Adele, Abba, Alan Menken…) passant per un cabaret (Chicago) i acabant amb l’explosió de sentiments que desprèn la música de Jonathan Larson (Rent, Tick Tick Boom…). Amb les veus de SOM·night, estona a estona, minut a minut, nota a nota, podrem tenir el present i decidir saltar al buit sense por!

 • Final o començament (2018)

  És un concert o un assaig? És una aposta de la formació vocal SOM·night, que amb un repertori divers que les caracteritza, vol seguir despertant emocions al seu públic. “Ens agrada explicar històries, no només cantar-les. Busquem històries que ens connectin amb sensacions diverses perquè al final dels aplaudiments, només perdura allò que sentim”. Concert per a cor i piano.

 • Serem Petits Prínceps (2018)

  Cantata amb narrador per a cor (El Cor de la Nit i SOM·night), piano, clarinet, flauta travessera i trompa basat en l’obra El Petit Príncep d’Antoine de Saint-Exupéry. La història narra la trobada entre un nen i un aviador, els diàlegs que tenen i com aquests fan replantejar la vida a l’adult. Cadascuna d’aquestes trobades pot ser llegida com una al·legoria i en aquest concert, es canten.