Les Corals Musicorum som un grup de gent que comparteix una mateixa il·lusió, un mateix objectiu i una mateixa direcció. El que volem és aconseguir un nivell òptim d’interpretació amb rigor, amb la màxima professionalitat i amb un centre d’interès comú que és presentar el nostre repertori en estat pur encadenant cada nota de cada partitura fins aconseguir una única constel·lació musical, aquell punt on ens trobem, des d’aquell lloc on es connecta amb les emocions.

El nostre camí s’inicia amb cançons populars a una o dues veus, però, amb el temps, i després d’un treball important del domini de la partitura i la veu, ens hem anat centrant en el gènere del Teatre Musical i les bandes sonores, buscant així un espai que ens caracteritzi dins del món del cant coral. La nostra voluntat és aprofundir en el coneixement del gènere i anar teixint un repertori exclusiu que ens identifiqui com a grup. Comptem amb cançons, suites i medleys d’Annie, The Sound of Music (Sonrisas y Lágrimas), Abba, West Side Story, Chitty Chitty Bang Bang, Geperut de Notre Dame, Matilda, Over the Moon (Rent/Tick Tick Boom), Les Choristes (Los chicos del coro), Flor de nit, Sireneta, Frozen, Newsies, Oklahoma, entre d’altres. El nostre repertori també inclou peces d’artistes i grups contemporanis del pop rock tant català com internacional, com Els Pets, Lax’n’busto, Sau, U2, Lady Gaga, Coldplay o Adele.

Espectacles

 • Un dia amb Mary (2008)

  Compta amb les peces del disc que porta el mateix nom, on també s’inclou la Suite de Mary Poppins (a 6 veus), amb arranjaments de Xavier Torras i lletres David Pintó i Montse Gatell. Concert per a piano i cor.

 • Són al teu camí (2009)

  Basat en la banda sonora original de la pel·lícula Les Choristes, de Bruno Coulais. Arranjaments de Xavier Torras i lletres Montse Gatell. Concert per a orquestra de cambra i cor. Amb la presència d’un actor.

 • Hi havia una vegada... un passeig amb Alan Menken (2010)

  Concert monogràfic en forma de tribut a la figura del compositor. Format per diverses suites de cançons d’Alan Menken: Encantada, El Geperut de Notre Dame, La Sireneta, La Bella i la Bèstia, Aladdin, Newsies. Arranjaments de Xavier Torras i lletres de David Pintó i Montse Gatell. Acompanyament d’Orquest:art (orquestra simfònica contemporània d’Espaiart). Concert per a orquestra o piano i cor.

 • Miranda la princesa del mar. Un conte amb cançons (2011)

  Conte inèdit escrit per David Pintó amb la música de Richard Rodgers i d’Alan Menken que serveixen com a vehicle d’una història protagonitzada per Miranda. Una princesa encantada que no pot sortir del “MarBlau”, el castell on una bruixa malèfica la va tancar.  Concert per a cor, solistes i orquestra simfònica.

 • De Sol a Sol (2012)

  Espectacle acompanyat d’una Banda de Rock, que compta amb les suites d’Abba i High School Musical, rock català i internacional i cançons del musical Molt Soroll x Shakespeare. Arranjaments de Xavier Torras.

 • Conte de Nadal de Charles Dickens (2012)

  Conte cantat. Compta amb un narrador com a guia de l’espectacle. Està basada en la banda sonora de les pel·lícules musicals “Muppets Christmas Carol” i “A Chirstmas Carol”. Arranjaments de Xavier Torras i lletres de David Pintó, Montse Gatell i Xavier Torras.

 • Plouen cançons de Broadway (2013)

  Basat en els grans musicals de Broadway dels anys 40, com Nine, The Sound of Music (Sonrisas y Lágrimas), West Side Story, etc.  Arranjaments de Xavier Torras i lletres de David Pintó i Montse Gatell. Concert per a piano i cor.

 • De Romeu a Oklahoma (2014)

  Espectacle que fa un viatge des de les cançons més romàntiques fins al Far West. Arranjaments de Xavier Torras i lletres de David Pintó i Montse Gatell. Concert per a piano i cor.

 • Sóc feliç si canto! (2015)

  Concert de Nadal format per cançons de Teatre Musical, que tenen relació amb les festes nadalenques, i d’altres internacionals i tradicionals portades al terreny Musicorum. Concert per a piano i cor.