Nous concerts, nous projectes

Després de la ressaca dels Nadals, tornem amb més ganes de concerts que mai!!! Aquest any estarà ple de sorpreses que us anirem revelant a mesura que les anem confirmant. De moment, comencem informant-vos que si us va agradar el concert monogràfic d’Alan Menken que us vam oferir fa uns anys, teniu una cita amb nosaltres el proper dissabte 21 de febrer a les 21:30 h, a l’Auditori Miquel Pont de Castellar del Vallès. Amb Xavier Torras al piano i sota la direcció de Sònia Gatell, les tres formacions de Corals Musicorum cantarem peces de pel·lícules tan conegudes com Encantada, Aladdin, La Bella i la Bèstia, La Sireneta o El geperut de Notre Dame, totes compostes per Alan Menken, guanyador de 8 premis Oscar i 6 Globus d’Or. El concert es titula El BRAM! Sonor. Un concert de cinema, ja que es troba dins el marc del festival de cinema BRAM! que es celebra cada any a la ciutat vallesana. Podeu reservar les vostres entrades aquí.

A més, ens fa molta il·lusió anunciar que s’ha tornat a programar l’espectacle Silenci, es roda! a Castellar del Vallès, on participen les joves SOM·night. Apunteu-vos bé les dates: 18, 19, 25 i 26 d’abril (dissabtes a les 21:30 h i diumenges a les 18:30 h), a la Sala Petit Format de la ciutat! Tots aquells que no ho veu poder veure ara teniu la oportunitat de gaudir de l’espectacle. No us el perdeu!

Estigueu ben atents al nostre web i a les xarxes socials, us anirem informant de tots els projectes que tenim entre mans!!!