Un maig ple de concerts

Aquest mes de maig Corals Musicorum actuarà tres caps de setmana seguits. Voleu saber on i quan? Comencem el dissabte 9 amb la participació a la Fira d’entitats d’Esplugues (FiraEsplugues). El cor de la nit i SOM·night oferiran un concert a l’escenari situat a la Rambla del Carme a les 13 h.

El cap de setmana següent, diumenge 17, SOM·night i Musicorum faran el tradicional Concert de Primavera a Esplugues de Llobregat. Es podran escoltar les cançons del concert de Festa Major “De Romeu a Oklahoma” que no es van poder interpretar a causa de la pluja. Serà a la pista vermella del Parc Pou d’en Fèlix a les 12:30 h.

Per acabar, el diumenge 24, les formacions El cor de la nit i SOM·night tancaran la 32a Setmana del Cant Coral a l’Auditori Barradas de l’Hospitalet de Llobregat (Rambla Just Oliveras, 56), a les 19 h.

Us convidem a que ens acompanyeu!!!