Preparem nous espectacles!

Després del Mapping Fan de Tu i de “Som d’Óscar” al festival de cinema BRAM!, a les Corals Musicorum ens esperen uns mesos de menys concerts, però de molta feina: es preparen nous espectacles i noves estrenes, així que estigueu ben atents a les novetats que anirem anunciant!

De moment, i per a que no ens trobeu a faltar, us informem que el proper dissabte 12 de març, SOM·night i el Cor de la Nit oferiran un petit concert per a celebrar els 20 anys de la Colla dels Tres Tombs d’Esplugues de Llobregat. Serà al Casal de Cultura Robert Brillas, a les 19:30h.

A més, el 15 de maig ens podreu tornar a veure amb el nostre tradicional concert de primavera d’Esplugues de Llobregat. Enguany, es titularà “Quan siguem grans” i, a més de Musicorum, SOM·night i el Cor de la Nit, es comptarà amb la participació de les corals de les escoles Canigó de St. Just Desvern, i de l’Isidre Martí i el Folch i Torres d’Esplugues. L’hora i el lloc encara estan per confirmar.

Avancem cap a nous horitzons!