Assajant el Nadal

S’acaba el novembre i d’aquí poc ja serà Nadal. Una de les millors coses d’aquestes dates és, sens dubte, que tenim molts concerts!!! Fa setmanes que hi estem treballant: un nou espectacle,  noves cançons.  Aquest any el nostre concert es titularà “Polsim de Nadal” i serà el dia 2 de gener a Castellar del Vallès i el dia 3 de gener a Esplugues de Llobregat.

Però abans que arribin aquests dos grans dies, celebrarem les festes a la Fira de Nadal d’Esplugues. Aquest any, SOM·night i El Cor de la Nit hi cantaran el dissabte 12 de desembre a les 12:30 h.

Hi tornarem el dissabte 19 de desembre, aquest cop al Barri del Born. A les 17 h, les tres formacions de Corals Musicorum participaran, juntament amb altres corals, a un concert a l’església de Santa Maria del Mar i, posteriorment, sortiran i cantaran pels carrers del barri.

Però no parem, perquè el dia següent (20 de desembre) Musicorum, SOM·night i El Cor de la Nit oferiran un concert de Nadal a l’església de Sant Feliu del Racó, a les 17:30h.

Per a més informació mireu l’agenda o les nostres xarxes socials!

No et quedis sol/a aquest Nadal i vine!!