Somnis Somiats, alça la veu per la infància

Les tres formacions de Corals Musicorum (Musicorum, SOM·night i el Cor de la Nit) oferiran un concert a l’acte organitzat per l’Associació “in via” el 20 de novembre a les 20:30 h, al Casino l’Aliança del Poblenou (Rambla Poblenou, 42, Barcelona). L’acte, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, serà presentat per Pep Planas. L’entrada general del concert és de 8€ per compra anticipada i de 10€ si s’adquireix el mateix dia.

L’Associació “in via” és una organització sense ànim de lucre que du a terme accions dirigides a dones, infants adolescents, joves i famílies. Entre d’altres tasques, s’encarreguen de la promoció integral de persones en risc d’exclusió social o amb algun tipus de discapacitat psíquica.

Per a la promociód’aquest concert, l’Ajuntament de Barcelona i l’Associació “in via” han penjat banderoles per la ciutat, es farà suport online a http://lameva.barcelona.cat i a www.bcn.cat/bcnespai i una notícia destacada al portal web de Barcelona Cultura. També es farà difusió a tarvés de les diferents xarxes socials del Districte de Sant Martí i dels perfils de BCN.cat.

Com a coral, estem molt satisfets i emocionats de tenir la oportunitat de poder participar en aquest acte solidari, que de ben segur gaudirem molt.