Vols ser un SOCI DE COR?

Et necessitem per seguir bategant! …perquè tenim més ganes de cantar, més ganes de fer cultura i més ganes d’ajudar i col·laborar amb totes aquelles entitats i associacions que poden alimentar-se amb el nostre so.

El director John Rutter diu: cantar en un cor és, en essència, créixer en tots els aspectes com a col·lectiu. El cant coral té, a més, una funció social perquè entre altres coses genera sobretot, espais d’energia positiva.

L’entitat Corals Musicorum, neix a Esplugues l’octubre de l’any 2001. Actualment, dues formacions («SOM·night» joves i «Musicorum» adults) que s’identifiquen com un grup de cantaires associats que volen expressar-se a través de la música i que entenen el cant coral com una eina per a la diversió, la comunicació, l’expressió, el creixement personal, i el coneixement de l’instrument que ens és més propi, la veu.

Els membres de la coral ocupen el seu temps lliure anant als assajos i aprenent amb constància i moltes ganes un repertori de cant coral que identifica la seva formació centrat en el teatre musical i la banda sonora, seguint la tradició del cant en comú, tan arrelada des de fa temps a Catalunya. Un grup d’amics que segueixen una mateixa il·lusió, un mateix compromís, una mateixa disciplina i una mateixa emoció.

Volem obrir la nostra coral a nova gent, nous socis i nous projectes que amb tu tindran, si cap, més sentit. Sempre amb la voluntat de participació i amb el compromís de difondre el cant en grup, desitgem escriure noves històries i ajudar amb les nostres accions musicals a més gent, més entitats, més associacions, ONGS fent que així, la nostra coral creixi i avanci. Així, si generem nous records amb tu, serà la teva memòria i la nostra que unides en faran de nous i compartint el sentiment, el resultat serà únic, màgic.

SOM·night, Musicorum… fes-te’n soci i seràs SOCI DE COR, col·labora i batega amb nosaltres!

Si en vols formar part eniva’ns un mail a musicorumcorals@gmail.com amb els següents fitxers degudament emplenats i escanejats. Si ho prefereixes, també els pots entregar en persona a la seu de Corals Musiocrum (Escola Isidre Martí, c/de les Piles, s/n, Esplugues de Llobregat).

FITXA DADES SOCI DE COR

CESSIÓ DRETS DADES I IMATGE