Les corals somien amb el Nadal

Les Corals Musicorum comencen a celebrar les festes nadalenques amb diferents concerts a Barcelona i a Esplugues de Llobregat. El primer serà el diumenge 11 de desembre a l’església del Monestir de Pedralbes, en motiu de la Trobada de Corals de Les Corts.

Al cap de setmana següent, el dissabte 17 de desembre Musicorum i SOM·night participaran a la Trobada de Corals d’Esplugues de Llobregat que se celebrarà a l’església Santa Magdalena. El diumenge 18 tindrà lloc el tradicional concert de Nadal de les Corals Musicorum. Sota el títol “Somnis abans de Nadal”, presentaran un repertori amb cançons tradicionals i modernes, tant de bandes sonores com de rock i pop.

Tres dies més tard, el dimecres 21, les corals actuaran en el marc del Pessebre Vivent de la Plaça Macael.

Us hi esperem!