Brundibár torna al Teatre Lliure

El passat 9 de gener, les noies de SOM·night van tornar a representar l’opereta Brundibár al Teatre Lliure, de la mà d’Els Pirates Teatre i sota la direcció musical de Francesc Prat. Juntament amb nois i noies dels Instituts 4 Cantons i Lluís Vives i amb l’orquestra  bcn216, van pujar per segon cop a l’escenari del Teatre Lliure de Montjuïc, en una única funció.

Brundibár és una opereta del compositor txec Hans Krása que explica la història de dos nens que volen comprar llet per la seva mare que està malalta, però no tenen diners. Per aconseguir-ne hauran de fer front al malvat músic Brundibár, que s’emporta totes les propines del mercat. Tres animals els ajudaran.

El compositor va crear aquesta obra per als nens i nenes del camp de concentració nazi on els havien traslladat. Els primers que van representar aquesta obra i el mateix compositor van morir en aquests camps de concentració.