Penombra, nou concert de les Corals Musicorum

Les Corals Musicorum van presentar el nou concert titulat “Penombra, on les llums sonen” en el marc dels actes de Festa Major d’Esplugues de Llobregat. Va ser el dissabte 16 de setembre al Centre Cultural La Bòbila en dues sessions. El concert, que va servir com a tancament de la celebració del 15è aniversari de l’entitat, va començar amb les components més grans de SOM·night interpretant “Another Day” de Rent. Al llarg de la cançó es van anar afegint les altres formacions, una manera de mostrar els diferents nexes d’unió entre tots els membres de les corals.

El concert va seguir amb les peces d’Annie, Rent, L’obertura de les Dones i Cats. El plat fort del concert, però va ser la presentació de la suite inspirada en el musical “El Fantasma de l’òpera”, amb arranjaments d’Adrià Aguilera.

Aquest concert es va tornar a fer el dissabte 14 d’octubre a l’església de Sant Feliu del Racó per donar la benvinguda al nou curs 2017/2018.