‘Salta al buit’ exhaureix totes les entrades

El passat 3, 4 i 5 de febrer SOM·night va presentar un nou espectacle a L’Alternativa Teatre de Sabadell, anomenat Salta al buit. Amb totes les entrades exhaurides des del dia abans, la formació de joves va interpretar aquesta nova aposta musical amb la intenció de seguir despertant emocions al seu públic, perquè al final dels aplaudiments només perdura allò que sentim.

Salta al buit és un concert que va de la música pop/rock, passant per cabaret i acabant amb l’explosió de sentiments que desprèn la música de Jonathan Larson, sota la direcció de Sònia Gatell i amb Adrià Aguilera al piano.

Amb elles vam poder somiar, vam poder cantar, vam ajudar a decidir i vam saber volar. Amb les seves veus, estona a estona, minut a minut, nota a nota, vam poder sentir el present i decidir saltar al buit sense por.