Celebrem el 15è Nadal de Corals Musicorum

Corals Musicorum celebra aquest curs 15 anys de música i ho volem celebrar amb tot el nostre públic. Per això ens espera una agenda plena de concerts. Començarem el dia 11 de desembre a les 12h, on Musicorum i SOM·night cantaran a la Fira de Nadal d’Esplugues de Llobregat. El següent cap de setmana totes les formacions presentaran a l’Auditori de l’Escola Alemanya d’Esplugues el concert de Nadal ‘Bufant Estels. 15 anys cantant al Nadal’, amb peces pròpies del teatre musical i alguna que altra sorpresa. Tindrà lloc el diumenge 18 de desembre a les 18h. Aquest mateix espectacle es presentarà a l’Església de Sant Feliu del Racó (Castellar del Vallès) el divendres 23 de desembre a les 20h. Però la celebració de les festes no acabarà aquí. El dia 26 de desembre, dia de Sant Esteve, Musicorum i SOM·night seran al Teatre del Sol de Sabadell presentant el seu espectacle ‘Conte de Nadal de Charles Dickens’, del qual l’any 2013 es va enregistrar un cd. Acabarem el dia 4 de gener, amb el tradicional concert al Campament de Reis d’Esplugues de Llobregat, a les 18h als Jardins de Can Tinturé.