Celebrant la Primavera

Fa unes setmanes us comentàvem que estàvem preparant espectacles i concerts nous. Doncs ara ja us els podem anunciar. Estem molt emocionats i emocionades perquè ens espera un mes de maig ple de concerts i us hi volem veure! Apunteu-vos-ho bé: el cap de setmana del 6, 7 i 8 de maig torna “Del Somni a la Veu”, amb SOM·night i el Cor de la Nit. Aquesta vegada el presentaran a L’Alternativa Teatre de Sabadell. Les funcions del divendres i del dissabte seran a les 22 h, mentre que la del diumenge serà a les 19 h. L’entrada costarà 10 €. I no pararem, perquè el mateix 8 de maig al matí Musicorum oferirà un concert a les 12:30 h, en el marc de la Fira d’Entitats d’Esplugues de Llobregat.

El següent cap de setmana, el dia 15 de maig, les Corals Musicorum oferiran el seu tradicional concert de primavera a Esplugues de Llobregat. Enguany es titula “Quan siguem grans” i també hi podreu escoltar les corals infantils de les escoles Canigó (Sant Just Desvern), Folch i Torres (Esplugues de Llob.) i Isidre Martí (Esplugues de Llob.).

El 19 i 22 de maig, el Cor de la Nit participarà un concert centrat en l’autor Roald Dahl. El del dia 19 tindrà lloc a l’ESMUC (Barcelona) a les 18:30 h, el del 22 al Teatre Monumental de Mataró a les 18 h. L’entrada serà lliure.

Finalment, per tancar aquesta sèrie de concerts primaverals, les Corals Musicorum participaran el 5 de juny a un Concert Vermut, que tindrà lloc a Esplugues de Llobregat.

Què, us animeu a celebrar la primavera amb nosaltres?